Sunday, July 10, 2022

Oțelul FCSB

16 hours agoOțelul Galați - FCSB ultimul amical al vicecampioanei înainte de startul sezonului e LIVE pe PRO ARENA de la 2000. În ultimul meci amical vicecampioana s-a impus la limită la Galați 1-0 în fața celor de la Oțelul.


Pin Pa Arbitraj

Va fi liveTEXT pe GSPro și în direct pe Pro Arena.

. Vicecampioana României nu va pleca în cantonament în această vară și va efectua întreaga pregătire la baza din Berceni. About Press Copyright Contact us Creators Advertise Developers Terms Privacy Policy Safety How YouTube works Test new features Press Copyright Contact us Creators. Video y reseña del partido SC Oțelul Galați FCSB.

1 day agoFCSB amical cu Oțelul înainte de startul SuperLigii. 11 hours agoÎn fața unui stadion plin SC Oțelul și FCSB au jucat în premieră în noile lor echipamente. SC Oțelul Galați FCSB del partido del Fútbol Club Friendly Games estadísticas y series.

SC Oțelul Galați FCSB match result Football Club Friendly Games and series. Stadionul din Galați a fost luat cu asalt de spectatori pentru amicalul cu FCSB peste 13000 de oameni luând loc în tribune pentru a doua oară în decurs de o lună de zile. Meciul Oțelul - FCSB se va juca de la 2000.

22 hours agoMinutul 78. Horario resultado y estadísticas del Oțelul Galați - FCSB Partidos Amistosos Vas a denunciar un contenido. El uso indebido de esta herramienta también incumple las normas de.

Florinel Coman 24 de ani a înscris în minutul 67. 1 hour agoFCSB a încheiat seria meciurilor de pregătire din această vară cu o victorie în fața divizionarei secunde Oțelul Galați scor 1-0 la Galați. Programul lui FCSB în această vară.

Ocazie mare pentru Oțelul. Oțelul FCSB 2000 FCSB va debuta în noul echipament. Până la partida cu Oțelul FCSB va mai juca cu FC Sfântul Gheorghe pe 29 iunie la Berceni cu Zimbru pe 2 iulie la Chișinău și cu CS Mioveni pe 6 iulie la Berceni.

În sud-estul României Oțelul - FCSB a suscitat un interes enorm. Meciul Oțelul Galați FCSB se va disputa de la ora 2000 și va fi transmis în format Live Video Online pe wwwprosportro. Mijlocașul de bandă a primit mingea în careu nemarcat și a șutat către colțul lung.

Denuncia sólo contenidos que incumplan nuestras Normas de uso o conducta. Sîrghi reia cu capul o minge centrată de pe partea stângă dar trimite puțin pe lângă poarta lui Andrei Vlad. 1 day agoSC Oțelul amical de lux cu FCSB în care își prezintă și echipamentul SC Oțelul va susține sâmbătă 9 iulie de la ora 2000 pe stadionul Oțelul din Galați un amical de lux cu vicecampioana FCSB joc în care echipa lui Dorinel Munteanu își va prezenta și echipamentul pentru sezonul de Liga 2.

Acest lucru a fost remarcat și de fostul mare arbitru Ion Crăciunescu în. Club Friendly Games da liga. Cîrjan putea înscrie în minutul doi.

Florinel Coman deschide scorul după ce este lăsat liber în 16 metri. 1 day agoFCSB va încheia în această seară meciurile amicale din pauza competițională. 13 hours agoFCSB a câștigat ultimul amical al verii scor 1-0 cu Oțelul Galați iar elevii lui Toni Petrea încep noul sezon cu un plus de încredere.

Vídeo e revisão da partida SC Oțelul Galați FC FCSB. De altfel atmosfera din tribune a fost cu mult peste nivelul. Video and review of the match SC Oțelul Galați FCSB.

Video und Rückblick auf das Spiel SC Oțelul Galați Fotbal Club FCSB. 15 hours agoCFR Cluj - Sepsi Supercupa României a fost la bătaie sâmbătă seară cu ultimul amical al verii pentru FCSB la Galați în compania Oțelului. Roşu albastru şi negru.

Estadísticas del equipo Club Friendly Games de la liga. Cele mai importante faze pot fi urmărite pe wwwsportro. Toni Petrea l-a titularizat pentru amicalul de la Galați pe fundașul pe.

15 hours agoA început meciul. 11 hours agoFCSB a încheiat cu victorii pe linie perioada de pregătire. Partida va putea fi urmărită în direct la TV pe PRO Arena și va consemna ultimul test al verii pentru roș-albaștrii.

FCSB va avea 3 variante de echipament. Elevii lui Toni Petrea care vin după 3 victorii în primele 3. Prima ocazie a aparținut echipei antrenate de Dorinel Munteanu.

SC Oțelul Galați FC FCSB resultado da partida Futebol Club Friendly Games estatísticas e séries. FCSB vs Otelul H2H head to head statistics and team results. About Press Copyright Contact us Creators Advertise Developers Terms Privacy Policy Safety How YouTube works Test new features Press Copyright Contact us Creators.

FCSB va juca ultimul amical al verii contra Oțelului Galați sâmbătă 9 iulie de la ora 2000 partida urmând să fie transmisă la TV ProArena dar și pe canalul oficial de YouTube al roș-albaștrilor. SC Oțelul Galați Fotbal Club FCSB Match Ergebnis Fußball Club Friendly Games Statistik und Serie. FCSB CS Mioveni 1-0.

La Arad pe noul stadion Francisc Neuman cu o capacitate de 12500 de locuri au fost ocupate circa 8000 de scaune. FCSB și-a prezentat vineri noul echipament pe care-l va inaugura în amicalul cu Oțelul. Aunque revisamos todas las denuncias que nos llegan sólo respondemos si procede.

Portarul FCSB-ului era bătut. Echipa lui Toni Petrea va evolua în echipamentul de culoare neagră cel de deplasare.


Nicolae Stanciu One Team Football Club Mens Tops


Pin By Ciprian Borzan On Steaua E Fcsb Mens Tshirts Mens Tops Mens Graphic Tshirt


Razvan Marin Standard Liege Sports Jersey Football Marines


Pin On Fc Steaua Bucuresti Fcsb


Pin On Season 2013 14


Pin On Ponturi Istete Din Fotbal Si Tenis


Pin On Football Crests


Antonio Semedo Portugal Sports Jersey Football Jersey


Pin On 1 Steua Bucarest


Pin By Ciprian Borzan On Steaua E Fcsb Mens Tshirts Mens Tops Mens Graphic Tshirt


Pin En Futbol


Pin En Sportexclusiv


Pin On Fc Steaua Bucuresti Fcsb


Fotbal Club Steaua București Football Team Logos Football Logo European Football

BERITA LENGKAP DI HALAMAN BERIKUTNYA

Halaman Berikutnya